Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2021 14:11:39

Zanedbaná lékařská péče – kdo nese odpovědnost ?

Zanedbaná lékařská péče – kdo nese odpovědnost ?

Lidé jsou posíláni do karantény bez poskytnutí jakýchkoliv léků. Očkovaní nemusí být testováni, ale šíří nákazu. Je to úmysl politiků neposkytovat lékařskou péči a devastovat ekonomiku naší země?

 Schopnost přenášet virovou nákazu a stát se bacilonosičem má potenciálně asi každý. Může být neočkovaný nebo očkovaný, na přenos nemoci to vliv nemá.

Nejen v naší zemi však bylo zavedeno celkem nesmyslné nařízení, že lidé očkovaní proti Covid-19 nemusí být  testováni a přepokládá se, že viry nebudou přenášet, tedy že jsou bezpeční pro své okolí.

Jak všichni dnes již víme, není to pravda. Virus se tedy přenáší v celé společnosti a jsou infikováni hlavně ti, kteří se cítí bezpečně a neuvědomují si, že jejich pocit bezpečí plynoucí z vakcinace může ohrozit podceněním léčby hned v počátku prvních příznaků.

Je smutné, že při zjištění pozitivity je nařizována karanténa, aniž by se k jednotlivým postiženým vyjádřil lékař. Pozitivní lidé jsou uzavřeni doma bez jakékoliv medikace a jsou odkázáni jen na své možnosti a odvahu si o léky lékaři říci. Navíc  je jejich pohyb monitorován hygieniky s pohrůžkou finančních trestů – pokut.

Kdo je odpovědný za vynechání možnosti poskytnout lékařem léky k okamžité léčbě? Proč musí lidé čekat bez lékařské pomoci, jestli se jejich stav nezhorší natolik, že budou muset být hospitalizováni v nemocnicích.

To, že je někdo očkován a je přenašečem nákazy, je velmi nebezpečné a je to i proti logice.
Bez poskytnutí odborné lékařské rady a odpovídající medikace to je cesta do pekel.
Kdo se bude zpovídat za úmrtí způsobená postupem nařízeným vládou?

Kdo je placen za nesmyslné očkování a odpírání poskytnutí lékařské péče?
Budou tito lidé potrestáni?

Umí si někdo představit podobnou situaci u zvířat? Co udělá majitel pejska se zdravotními potížemi, který dostane pokyn, aby zůstal pejsek bez léků doma a vyčkal, jestli to přežije?
Určitě si to nenechá líbit! Bohužel u lidí si to politici dovolí. Současně probíhá likvidace ekonomiky a je popíráno základní právo na svobodu občanů.

Je nutné nastavit pravidla tak, aby byli zjištěni všichni lidé, kteří mohou infekci přenášet a šířit mezi ostatní obyvatele, ať už jsou nebo očkovaní nejsou. Současně je nutné poskytnout v případě zjištění pozitivity odpovídající léky a to okamžitě po zjištění.

Kde zůstal zdravý rozum? Kdo má zájem na maximálním prodeji vakcíny a dalším šíření nemoci?

Stav společnosti mi připomíná román Karla Čapka Bílá nemoc.
Musí to ale dojít až tak daleko?

Je to o včasném poskytnutí lékařské péče, která v ČR chybí a úmyslně není poskytována v případech pozitivity testů.
Do karantény neposílají lékaři, ale zpravidla střední zdravotnický personál, který zajistí i dohled nevycházení kontrolovaný hygienickou službou.

Mocní a vyvolení dostávají léky hned, takže to nejhorší je nečeká. 

Lidé zapřemýšlejte, jde o zdraví a životy vás a vašich blízkých.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama