Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2021 16:50:00

Liberecký kraj vydává tradiční ročenku, která hodnotí uplynulých 12 měsíců

Liberecký kraj vydává tradiční ročenku, která hodnotí uplynulých 12 měsíců

Liberecký kraj opět po roce představuje výsledky své dosavadní práce. Činí tak každoročně, a to prostřednictvím tradiční publikace.

Veřejnost se v ní dozví kompletní informace o letos dokončených projektech, investicích a záměrech kraje na další rok. Dukement je k volnému odběru na krajském úřadě, jeho elektronická verze je zde: https://1url.cz/nKf0T.

„V této nové publikaci shrnujeme to, co se nám za tento rok podařilo a na čem je třeba do budoucna dále pracovat. Veřejnost takto ucelenou zprávu o naší činnosti dostává každý rok,“ uvedl k čerstvě vydanému materiálu hejtman Martin Půta.

Občané naleznou v ročence informace o výsledcích práce všech devíti členů Rady Libereckého kraje a jejich resortů, dále například slovo hejtmana a ředitele krajského úřadu. V textu se vyjadřují i členové zastupitelských klubů. Nedílnou součásti publikace jsou důležité kontakty na jednotlivé úseky krajského úřadu a další krajské instituce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama