Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2021 18:36:44

Okamžitě odvolejte ministra Vojtěcha pro cenzuru a zasahování do vysílání ČT!

Okamžitě odvolejte ministra Vojtěcha pro cenzuru a zasahování do vysílání ČT!

Ministerstvo zdravotnictví zřejmě, alespoň podle dostupných informací, zavádí cenzuru a zcela nepřípustně zasahuje do vysílání veřejnoprávní České televize. Politici určují veřejnoprávní ČT, co smí vysílat?

Další důkaz novodobé cenzury a arogance vlády. Advokát a místopředseda pražské Trikolory JUDr. Jindřich Rajchl se tématu covid věnuje od začátku pandemie. Jde proti mainstreamu a to vadí. Byl pozván do pořadu „Máte slovo“ k diskusi na téma povinného očkování. Zástupci hlavního proudu však odmítli na této debatě účast, pokud se jí zúčastní Rajchl a upírají tak oponentovi právo sdělit svůj názor. Večer se v ČT můžete přesvědčit sami.

Zde je citace z facebookového profilu JUDr. Rajchla: „Pozor pozor!

Velká změna. Právě mi volal dramaturg ČT s tím, zme mu z ministerstva zdravotnictví oznámili, že pokud se budu účastnit večerního pořadu Máte slovo, tak zastupci ministerstva zdravotnictví odmítají dorazit. Normálně se mě bojí.

A Česká televize samozřejmě ustoupila a pozvanku mi zrušila. Už zase žijeme v době, kdy si zástupci státního aparátu vybírají, s kým mluvit budou a s kým ne.

A znovu v době, kdy ovládají i veřejně právní televizi.

Pokud máte chuť, tak jim napište, co si o tom myslíte. "  Zdroj

Nastupuje novodobá totalita, nastupuje fašismus. Společnost je uměle medii názorově rozdělována, aby se rozhádala a byla tak snáze ovladatelná. Uměle se zde vytváří skupina „podřadného a méněcenného“ obyvatelstva, kterému jsou omezována jeho práva a svobody, pokud nejde po proudu, pokud si dovolí nesouhlasit. Tato skupina je protiústavně diskriminována. Vláda pohrdá zákonem a sama trestá ty, kteří neuposlechnou jejích protiprávních nařízení.

Soudy značnou část nařízení a opatření vlády zrušily, avšak bez jakéhokoli postihu. Vláda po zrušení nařízení ze strany soudu okamžitě vydá nové, ve kterém změní pár slovíček a které je opět protiprávní. Členové vlády otevřeně přiznávají, že vědomě porušují zákon a nařízení soudů, protože pokud by je dodržovali, pak by nemohli nařídit nic. Snad 50% prostředků vydaných na covid bylo dle kontroly zřejmě rozkradeno. Opět beztrestně.

Vládou je soustavně beztrestně porušována Ústava ČR a zákony ČR. Probíhá masivní cenzura. Protiprávně je omezováno podnikání. I vlivem chybní politiky vlády dochází k dramatickému zdražování energií a tím pádem defacto všeho, počínaje potravinami. Obyvatelé jsou hnáni do dluhové pasti, důchodci a statisíce rodin s dětmi se s největší pravděpodobností dostanou na hranici chudoby a mnozí skončí na ulici.

Doktor Rajch, ani já, ani spousta protestujících, ani Trikolóra nejsme proti očkování a nezlehčujeme Covid. My protestujeme proti diktátu, proti povinnému očkování, proti povinnému očkování dětí, proti diskriminaci neočkovaných, proti diskriminaci drobných podnikatelů. Protestujeme proti tendenčnosti ČT, proti cenzuře, proti omezování svobody slova a práva na informace.

Ve většině zemí se lidé bouří a přidávají se k nim hasiči i ozbrojené složky, demonstrantů jsou plné ulice. Naše media v čele s ČT o tom mlčí, aby lidem nedávala příklad. A tak lidé sedí u televizí a žijí z půjček a bydlí díky hypotékám. Ty však brzo přestanou být schopni splácet. Do dvou let přijde dramatická ekonomická krize, která postihne většinu obyvatel. Vláda to neřeší, ale řeší covid nesmyslnými, neúčinnými a protiprávními opatřeními.

Kritici protiprávních, nesmyslných a neúčinných opatření vlády jsou na obtíž. A tak se vydá pokyn: „Zavřete tomu Rajchlovi hubu!“. No a veřejnoprávní ČR srazí paty a poslechne. Ne, Rajchlovi ani komukoli hubu nezavřete. Na Staromáku se nás sešlo sedm tisíc, pak dvacet tisíc a příště nás bude sto. Ten počet bude stoupat, dokud toho fašistického diktátu a našeho omezování nenecháte. Věřte mi, bude fičák a nebude se vám to líbit!

Rajchla ani ostatní neumlčíte. Ministerstvo a ČT zákazem promluvit postavili JUDr. Jindřicha Rajchla do čela anticovidistické opozice a udělali z něj jejího leadera. Pojďme ho podpořit, pojďme se k němu přidat. Nejde jen o covid, jde o naši svobodu!

Michal Malý

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama