Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.12.2021 13:22:00

Tichomir Mirkovič, voják tělem i duší, čestný muž i čestný občan Prahy 2

Tichomir Mirkovič, voják tělem i duší, čestný muž i čestný občan Prahy 2

Komentář na facebookovém profilu k Tichomirovi Mirkovičovi.

 Tichomir Mirkovič, voják tělem i duší, čestný muž i čestný občan Prahy 2… Považuji za velikou čest, že mne s Tichomirem pojí dlouholeté přátelství. Jeho příběhy, smysl pro humor, houževnatost a rovná záda (ve všech smyslech toho slova) by mu mohl závidět leckdo o dvě generace mladší. Společně s Jiří Charfreitag a Milanem Mojžíšem z Československé obce legionářské jsme dneska byli Tichomirovi popřát k jeho narozeninám.

A jak už je to v Tichomirově životě zvykem, i datum jeho narození je zahaleno trochou tajemství. Jeho rodný list totiž shořel za druhé světové války s celou jeho rodnou vesnicí. Ať už je mu 93 nebo 95, je to úctyhodný věk a já věřím, že se budu moci ještě mnoho let s Tichomirem a jeho skvělou ženou scházet a vyprávět si s nimi.

Moc děkuji Restaurant Per Te, že nám upekli na oslavu jejich skvělý Bílý dort. Tradiční dezert, zemí bývalé Jugoslávie… který Tichomirovi alespoň trochu připomněl jeho rodnou zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama