ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2012 11:51:42

Úřad městské části Praha 5 komunikuje na Facebooku a sociálních sítích

Úřad městské části Praha 5 komunikuje na Facebooku a sociálních sítích

Úřad městské části Praha 5 spustil svoji oficiální stránku na Facebooku. Na adrese http://facebook.com/UMCPraha5 dostávají uživatelé internetu aktuální zprávy z radnice, tipy na nové reportáže radniční televize TVP5 nebo pozvánky na akce pořádané, či

Pro získání přístupu k nejnovějším zprávám z úřadu stačí na uvedením odkaze kliknout na tlačítko „Like“, či v české mutaci Facebooku na tlačítko„To se mi líbí.“

„Facebook i mnoho dalších sociálních sítí jsou moderní platformou služeb k předávání informací nejen směrem k občanům, ale i k získávání zpětné vazby směrem k radnici. V současnosti je hlavním smyslem projektu poskytovat občanům upozornění na důležité a zajímavé informace o dění v Praze 5. Nechci předbíhat, ale připravujeme na Facebooku také nové typy soutěž pro občany,“ zdůvodnil poslání služby starosta MUDr. Radek Klíma.

Praha 5 se prezentuje také na sociální síti Twitter, odkaz na účet je https://twitter.com/Praha_5

Kromě hlavních webových stránek radnice www.praha5.cz provozuje městská část i další webové projekty, například portál časopisu Pětka pro vás http://ipetka.cz nebo web o. p. s. Informačního centra Prahy 5 na adrese www.infopraha5.cz.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama