Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2021 8:50:13

Drahota pražského primátora Hřiba v kostce

Drahota pražského primátora Hřiba v kostce

Milí Pražané, Udělal jsem vám jasný přehled toho, co vše už vláda primátora Zdeněk Hřib - primátor Prahy zdražila Pražanům! Za 3 roky je to slušný výkon!

A to k tomu ještě dodám, že Praha má dnes 70 miliard Kč hotovosti a účtech. Ty peníze se tam válejí, oni je neumí vyčerpat a požírá je inflace. Ale jako křečkové asi chtějí víc a víc z našich kapes, aby ta hromada miliard byla ještě větší. Jo a je teda nefér to přičítat jen Pirátům, samozřejmě za to může i Jan Čižinský (Praha Sobě)!Hřibova drahota!!!! Už nám zdražili: ❌ vodné a stočné - stihli ho podražit dokonce i několikrát a to i navzdory tomu, že vláda hnutí ANO Andreje Babiše snížila daň o 5 % a ostatní města vodu buď zlevnily nebo nezdražily!❌ svoz odpadů - 30% nárůst❌ zvýšení ceny nájmů v městských bytech, a to v době nejtěžší fáze koronavirové epidemie – před zdražením byla cena nájemného ve většině městských bytech - průměrné zdražení 130 %❌ zvýšení daně z nemovitostí – v mnoha městských částech hl. m. Prahy došlo k výraznému zdražení daně z nemovitosti (nárůst se v jednotlivých městských částech liší, nicméně se jedná o 40%, 80% a 100% zdražení)❌ zvýšení cen jízdného v MHD - od 1. srpna 2021 se zvýší cena jízdenek na 30 minut z 24,- Kč na 30,- Kč a na 90 minut z 32,- Kč na 40,- Kč, rovněž zdraží SMS jízdenky, které nyní budou dražší než papírové!❌ zdražení lanovky na Petřín – rovněž lanovky na Petřín se dotýká zvýšení cen jízdného, a to nově 60,- Kč❌ zdražení parkovného P+R – zvýšení parkovného se na okrajích Prahy od srpna zdražuje z 20,- Kč na 50,- Kč (tj. Černý Most 2, Depo Hostivař, Chodov, Letňany, Opatov, Radotín, Rajská zahrada, Zličín 1 a Zličín 2), parkoviště blíže centru (tj. Holešovice, Ládví, Kongresové centrum Praha a Skalka 1) se zvyšuje na 100,- Kč❌ zdražení ubytovacího poplatku z 21 na 50 Kč❌ zrušení slevy na čipované psy❌ další zdražení odpadu, na sídlištích až o 90%. Průměrná rodina si od roku 2022 připlatí cca 1600,- Kč!!!❌ další zdražení vody o 6% v roce 2021
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama