Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2021 17:32:09

Komentář k dění v ČRo a Botswaně ;-)

Komentář k dění v ČRo a Botswaně ;-)

Zavoral, Obzinová, Pekarova Adamová, Luzar Leo, ČRo, svoboda slova, Botswana

Generální ředitel ČRo René Zavoral ohlásil v rozhlase velké změny, mezi nimi i výměnu na postu ředitele zpravodajství. Na nový post nastupuje Jitka Obzinová, která dříve řídila zpravodajství na Primě. A hned se objevila kritika i od Markéty Pekarové Adamové, předsedkyně Poslanecké sněmovny. Co si o tom myslíte?
Zodpovědnost je v prvé řadě na generálním řediteli ČRo Zavoralovi a případně Radě veřejnoprávního media. Paní Pekarové Adamové vůbec nepřísluší komentovat kvality paní Obzinové. Pokud má výhrady jako občanka má právo se obrátit na Radu a žádat její vyjádření. Pokud ale cítí nutkavou potřebu, prosím, ale politik není žádný nadčlověk.  Pokud je tím problémem pani Obzinove její důvěra ve spiklenecké teorie, budu pozorně sledovat zda právě pozice nové předsedkyně TOP 09 není tím spiknutí. Poslední dobou mám totiž  pocit, že některé ženy ve sněmovně jsou superwoman. 
 Pětikoalice bojovala za svobodu slova, a teď přišla kritika od šéfky Sněmovny, když si Rozhlas vybere ředitelku zpravodajství. Nepopírá tím vládní koalice své postoje?
To je komické když slyším, že pětikoalice bojovala za svobodu slova. Teda pokud tou svobodou nemyslíme jejich svobodu hovořit o názorech jim blízkých a ostatní musí při tom držet hubu a krok. A nejsem sám kdo si již všiml, že výstupy představitelů slepence pěti již dokonce zavání předplaceným názorem někoho jiného. A mnohdy jdou tyto názory i proti národním zájmům České republiky. Lokajství se jim zatím vyplácí, zatím!

Jak je na tom Česko se svobodou slova? Reportéři bez hranic nás řadí v tomto ohledu na 40. místo, pod africkou Botswanu...
Asi je v Botswaně demokracie toho správného amerického střihu a tak jsme jistě oprávněně až na dalších místech v pořadí demokracie svobody slova. Ale zase nás muže utěšovat, že aspoň už někdo ví kde je Česká Republika. Kontrolni otázka, víte kde leží Botswana?
https://cz.sputniknews.com/20211217/nebudeme-zticha-odstartovala-snad-sefka-top-09-vzpouru-v-ceskem-rozhlasu-16887365.html
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama