Mgr. Jan Lacina

  • STAN
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2021 13:11:00

Všechno zvládneme. Uvidíte. Všechno

Všechno zvládneme. Uvidíte. Všechno

Komentář na facebookovém profilu ke jmenování nové vlády.

 Potkal jsem v dlouhé a náročné kampani mraky lidí, kteří mi říkali, že se bojí, že to špatně dopadne. Že lidi mají krátkou paměť a po volbách bude vládnou Andrej Babiš, a to navíc s SPD a KSČM.

"Všechno dopadne dobře," odpovídal jsem potisící stále dokola, protože jsem tomu opravdu věřil, a k tomu jsem dále dodával, že komunisti se už do sněmovny nedostanou. A sociální demokrati také ne, protože pro to pod vedením pana Hamáčka udělali všechno, co se dalo.

Po volbách, které skončili slavnou stosomičkou složenou z demokratických koalic, se zase řešilo, že jsme strašně měkcí a necháme se vláčet rozmary Miloše Zemana z kouta do kouta a necháme ho nekonečně natahovat čas.

No vidíte. A dnes byla jmenována KOMPLETNÍ vláda Petra Fialy, která si půjde k nám do sněmovny pro důvěru 12. ledna. Naše hnutí STAN v ní má čtyři ministry: vnitra, školství, průmyslu a obchodu a ministra pro EU. Vít Rakušan je navíc prvním místopředsedou vlády.

Víme všichni, že nás čeká opravdu složité období, ale společně to nakonec všechno zvládneme. Uvidíte.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama