Ing. Barbora Urbanová

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2021 20:38:00

7 věcí o Vítkovi Rakušanovi, které se o něm málo ví

7 věcí o Vítkovi Rakušanovi, které se o něm málo ví

Komentář na facebookovém profilu k Vítu Rakušanovi.

 Nemám dobrej den, ale Vít Rakušan jo, takže jsem se překonala a tady máte 7 věcí, které se o něm málo ví:

1) Je to duší učitel, proto ho těší když někomu něco předá, když vidí, že se někdo něco naučil. Taky všeobecně rád tráví čas s mladýma lidma, myslím, že má ten náš tým “VR crew” rád proto, že mu často připomínáme školu. Co to o nás vypovídá… no nic.

2) Neznám zodpovědnějšího člověka. Je mu hloupý byť náznak papalášství, když slíbí, že něco udělá, dodrží to, nemá ve zvyku něco promlčet. Jako předseda řekl, že bude v regionech… a taky byl. Stálo ho to strašně moc. Ale ten růst STANu souvisel právě s jeho poctivostí a pracovitostí.

3) S Petrem Gazdíkem a Honzou Farským jsou opravdoví přátelé, je to kamarádství v politice nevídané a až záviděníhodné. Fajn to pro všechny zúčastněné je v tom, že v těch všech ehm problémech nejsou sami.

4) Když říká, že se na toho prezidenta fakt necítí a že chce makat na tom ministerstvu, říká pravdu. On celkově nelže. Proto, jestli můžu… neptejte se už a nepředpokládejte, prosím. Každé video není začátek kandidatury. Vždyť to není na pořadu dne.

5) Je to člověk exekutivy. Fakt měl rád práci pro Kolín. Pamatuju, jak nás tam s kolegou poprvé vezl a začal všechno nadšeně ukazovat, chtěl nás vzít asi na 5 míst a pak mu bylo líto, že to nestíháme. Na radnici byl mnohem šťastnější, než později kdekoliv jinde. Snad ho bude i ta nová role tak moc bavit. Do teď se připravoval a vypadal utahaně, ale šťastně.

6) Má velké sociální cítění, dokáže vnímat atmosféru v místnosti, pozoruje lidi a čte v nich. Strašně užitečná věc. Poker bych s ním nehrála ani za zlaté prase.

7) Říkávala jsem o něm, že je nejpodceňovanější politik. Podle mě proto, že umí klamat tělem. Přijde bezstarostný mladý chlap, který vtipkuje a vypráví historky. Ale nedej bože, že vás potřebuje zmáčknout. Nikdy ho nepodceňujte, věřte mi.

Milý Vítku, přeji ti hodně štěstí, spokojenosti, málo nervózních pochodů přes celou místnost, hodně prostoru na přemýšlení a chvil, které můžeš strávit s rodinou. Protože vím, že ta je pro tebe úplně nejvíc. Nezměň se nám v té ošklivé kachlíkárně.

A taky ti za všechno opravdu moc děkuju.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama