Michal Zuna

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2021 5:44:00

Oceňujeme hrdiny Praha 2

Oceňujeme hrdiny Praha 2

Komentář na facebookovém profilu k ocenění Bezpečnostních složek Prahy 2.

 Oceňujeme hrdiny Praha 2. Bezpečnostní složky ocenily dohromady 63 úžasných osob. 25 policistů, 24 strážníků, 8 zdravotníků a 6 hasičů, kteří jsou dnem i nocí v předních liniích. Díky nim žijeme v bezpečném městě.

Děkuji všem příslušníkům policie, záchranné služby a hasičů. Jsou neustále v našich ulicích. Připraveni pomoci v případech ohrožení. Často při záchraně jiných sami riskují své zdraví. Často jsou sami terčem urážek a napadení. Přesto každý den nastupují do služby a plní své poslání. Každému jednomu z nich patří moje hluboká úcta. Jsou to borci a svou práci odvádí skvěle.

V době covidové bohužel mohli být na Novoměstská radnice Praha přítomni pouze jejich zástupci. Těm jsme v komorní atmosféře předali několik darů.  Velké poděkování a šek v hodnotě 350.000 Kč na motivační odměny strážníků. A příští rok snad už tradičně v plném počtu a klidnějších časech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama