Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2021 17:01:00

Opět se ukazuje, jak se v poslední době dělá česká politika

Opět se ukazuje, jak se v poslední době dělá česká politika

Komentář na facebookovém profilu k prosazování politických subjektů prostřednictvím reklamy a podnikání

 Opět se ukazuje, jak se v poslední době dělá česká politika. Pomocí PR a politických podnikavců. Je ovšem zajímavé, kolik spoluobčanů na tyto politické hrátky skočí a tím výrazně ovlivní výsledek voleb. A je možné, že tento výsledek se nakonec obrátí proti nim.

Když jsem varoval před ANO 2011, tak jsem nebyl pochopen. Když jsem varoval před SPD, opět totéž. Když jsem varoval před Přísahou, tak opět nic. Tak a teď máme pravicový vládní slepenec z pěti politických stran. Z politických stran, které těsně před volbami prosadily změnu volebního zákona, aby si tak pojistily svoje zvolení. A aby toho nebylo málo, tak namísto Kubiceho zprávy či lithia byla zvolena varianta Panama Papers, kdy z 500 firem byl vybrán, světe div se, premiér.

Tak takto se dělá ta spravedlivá a demokratická politika, odkazující se na památku prvního československého i prvního českého prezidenta. Jsem přesvědčený, že by si naši politici měli přečíst stati z vystoupení Antonína a Tomáše Bati. Ale nejenže by si to měli přečíst, ale zejména by se měli podle toho chovat a jednat.

Více se dočtete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama