Ing. Tomáš Goláň

  • BPP
  • Zlín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2021 21:24:00

Daruj hračku

Daruj hračku

Informace na facebookovém profilu o projektu manažerů na invalidních vozících

 Před pár dny jsem sdílel projekt Daruj hračku. Je to projekt a zároveň srdeční záležitost manažerů na invalidních vozících. Navzdory svým závažným handicapům a všem komplikacím se nikdy nevzdali a již 25 let přináší radost a plní vánoční sny těm, kteří by jinak zůstali bez svých vysněných dárků. Díky nim každý rok zamíří do dětských domovů a různých zařízení pro handicapované klienty dárky v hodnotě několika milionů.

Na poslední chvíli ovšem přidali do databáze i svá vánoční přání. A zároveň se za to omluvili. Pro ně to však nejsou jen přání, ale také důležitá součást vybavení pro pokračování v jejich práci.

Myslím si, že když člověk dělá dobré skutky, že se mu to v dobrém vrátí. Já jim jdu přispět, ať můžou v této skvělé práci i nadále pokračovat. Kdo se přidá?

ZDE přikládám odkaz.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama