MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2021 11:56:00

Nakonec se kluci napakují

Nakonec se kluci napakují

Komentář na facebookovém profilu ke zkapalněnému plynu z USA.

 Zdravím všechny,

Tak nám přišla záchrana z Ameriky!

Když si vezmeme, že jedna obří nákladní loď zatíží životní prostředí více než 50 milionů osobních automobilů, je to zamyšlení, ne? Pouhých patnáct největších lodí tak vyprodukuje více nežádoucích látek než všech 760 milionů aut na světě. Nejde samozřejmě o nejvíce sledované emise CO2, ale o emise sazí, oxidů síry a dusíku.

Zdroj ZDE.

Pamatujete si ta hesla? Přijměme Green Deal pro EU. Zelená dohoda pomůže ekonomice v době po koronaviru. No tak určitě. Je to celé už směšné.

Rus nezdražil ani o kopějku, dodávají nasmlouvané dodávky plynu, ale ceny letí nahoru? Kdo se v tom má už vyznat?

Výhled do dalších let je rovněž rostoucí, což zapříčiňují vysoké ceny emisních povolenek, zpřísňující se ekologické limity, uzavírání jaderných elektráren v Německu, nákladné investice do přenosových soustav.

No a tohle je výsledek, budeme to ekologicky vozit lodí … nakonec se kluci napakují, ne že ne. A naše vděčnost ještě vzroste.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama