Mgr. Martin Baxa

  • ODS
  • ministr kultury
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2022 14:51:00

Přejme si, aby Národní divadlo mohlo hrát tak, jak jsme byli zvyklí

Přejme si, aby Národní divadlo mohlo hrát tak, jak jsme byli zvyklí

Ministr kultury Martin Baxa navštívil Národní divadlo.

 Ředitel Jan Burian ministra provedl divadelním provozem naší první scény, nevynechali ani nejvyšší místo Národního divadla, terasu s trigami.

„Na první ministerskou návštěvu jsem zamířil do Národního divadla. Seznámil jsem se s hotovými i chystanými projekty a nyní si přejme, aby Národní divadlo mohlo hrát tak, jak jsme byli všichni zvyklí – za plného potlesku,“ řekl ministr kultury Baxa.

Ředitel ND Jan Burian ministra seznámil s tím, jak divadlo překonalo pandemické období, s rozpočtovou situací i s plány do budoucna.

„S ministrem kultury jsme se domluvili na systému spolupráce, na kterou se velice těšíme. Jsem rád, že se ministrem stal člověk s tak hlubokým vztahem ke kultuře a s tak opravdovým zájmem o její rozvoj,“ řekl ředitel ND Jan Burian.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama