Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.01.2022 13:30:00

Byl jsem zvolen předsedou hnutí ANO v Praze

Byl jsem zvolen předsedou hnutí ANO v Praze

Pražská organizace hnutí ANO si na svém pondělním sněmu zvolila nové vedení. Organizaci nově povede předseda magistrátního zastupitelského klubu Ondřej Prokop.

 Nově zvolený pražský předseda na sněmu členskou základnu vyzval především ke znovunalezení sebevědomí a poukázal na výsledky práce, kterou členové hnutí ANO ve vedení různých městských částí, ale i na magistrátu odvádějí. „Od roku 2014 jsme odvedli spoustu práce, rozjeli spoustu projektů a změn, na které můžeme dál navazovat. Rozhodně se máme čím pochlubit, vždy pracujeme pro lidi, ale často už naši práci neumíme lidem ukázat,“ uvedl  Ondřej Prokop.

Prokop také hovořil o nadcházejících komunálních volbách, které budou hlavní politickou událostí tohoto roku, a především hlavním úkolem, který na nové vedení čeká.

„Piráti měli celé volební období šanci ukázat, že jejich soustavná opoziční kritika předchozího vedení magistrátu, nebyla jen prázdná slova. Potvrdilo se ale to, čeho jsme se obávali. Praha stagnuje, neinvestuje a jede v podstatě jen ze setrvačnosti. Existující velké projekty se nepodařilo téměř posunout a žádné nové se nepřipravují. Komunální volby jsou pro nás výzvou, a věřím, že pokud jako organizace budeme táhnout za jeden provaz a tvrdě to odpracujeme, uděláme v hlavním městě skvělý výsledek,“ dodal nový předseda pražské organizace hnutí ANO.

Členská základna si dále do svého čela zvolila 1. místopředsedu Vojtěcha Ryvolu a řadové místopředsedy Martina Benkoviče, Tomáše Myslivečka a Zdeňka Kučeru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama