Ing. Miroslav Balatka

  • BPP
  • Sokolov
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2022 5:41:00

Vildumetzová používala zavádějící informace, míchala jablka s hruškami

Vildumetzová používala zavádějící informace, míchala jablka s hruškami

Komentář na facebookovém profilu k vystoupení poslankyně Mračkové Vildumetzové v debatě CNN Prima News.

Tak jsem si pustil Partii na CNN Prima News a měl jsem v tu ránu pocit, že jsem se ocitl na jednání zastupitelstva Karlovarského kraje. Jak je to možné? Do studia byla pozvána paní Jana Mračková Vildumetzová. 

A bylo to s naší paní exhejtmankou jako vždycky. Měla za každou cenu nepříjemný konfrontační tón, používala zavádějící informace, míchala jablka s hruškami... Také vyčítala současné vládě, která ještě ani nemá důvěru a jmenovaná byla před vánočními svátky věci, které se nedají dohnat v řádu dnů. A za které nese odpovědnost předchozí vláda jejího hnutí ANO (například nízkou proočkovanost). A tak dále, a tak dále..

Ale Vít Rakušan se s tím myslím popasoval moc pěkně. Co myslíte vy?

P.S. Pro zájemce je na iPrima ke zhlédnutí celá Partie. Trvá 45 minut. A když si jí pustíte 12x za sebou, budete mít pocity velmi blízké pocitům zastupitelů na jednání zastupitelstva KK. Jednání zastupitelstva trvají totiž většinou kolem devíti hodin. Ale tento postup vám nedoporučuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama