Ing. Tomáš Goláň

  • BPP
  • Zlín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2022 12:28:00

Finanční správa si zase udělala ohromnou ostudu po celé republice

Finanční správa si zase udělala ohromnou ostudu po celé republice

Komentář na facebookovém profilu k telefonním výzvám podnikatelům k stáhnutí žádosti o kompenzační bonus

 Jak si mohou dovolit volat, či posílat maily žadatelům o kompenzační bonus a vyzývat je k tomu, aby žádost stáhli, jenom proto, že si oni myslí, že na to nemají nárok? A když tak neučiní, tak zastaví řízení o této žádosti! Cožpak je to zjevně nepřípustné podání?

To ani omylem a jiný důvod, který by bylo možno k tomuto zastavení přiřadit, bychom v § 106 daňového řádu hledali velmi ztěžka. A nejhorší na tom je, že se toto děje plošně po celé ČR!

Je skutečně na GFŘ tolik psychopatů, kvůli čemuž nikdo nechce jít do vedení tohoto resortu? Poslední situace ukazuje na to, že tomu tak bezesporu bude... Nadešel čas pro zásadní reformu jak personální, tak i strukturální! Kdo se ale toho ujme?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama