Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2022 12:58:52

S pohádkáři ruské hrozby se roztrhnul pytel

S  pohádkáři ruské hrozby se roztrhnul pytel

Konflikt mezi USA a RF eskaluje každým dnem.

     S ním narůstá i počet  válečných  štváčů  na domácí politické  a mediální scéně.  Celá pravicová vláda, bez výjimky, která se vzhlédla v možnosti pokračování politiky Havlova  humanitárního  bombardování. Senát, s hlavním rusofobem  Fischerem a přisluhovači Vystrčilem a Němcovou.

Zatím posledním  pohádkářem  „ruské hrozby“ se stal český velvyslanec při NATO Jakub  Landovský. Další bojovník s modrou knížkou vyhlašující z tepla kanceláře za peníze daňových poplatníků válku Rusku, který se občanům  představuje  v obsáhlém rozhovoru „Invazi odvrátíme, jen když Putina odstrašíme“   

 Nelze nepřiznat, že Hitlerův nacistický šéf propagandy Goebbels, by z mnohých vyjádření   Landovského  měl  velkou radost.

Snad  jeho  největší perlou je sdělení, že NATO je striktně obranná aliance!  Počet prstů na obou rukách by Landovskému  nestačil, pokud by začal počítat jednotlivé státy, na které  tento od svého vzniku v roce 1949 útočný pakt  (USA) zaútočil  nebo  přispěl ke státnímu převratu.

Zajímavé je také jeho další sdělení.  „Česká republika, která byla obětí ruské sabotáže ve Vrběticích, by si měla být vědoma, že každý alianční voják, který bude přispívat k její bezpečnosti na východním křídle, je přínosem“.

    Bez  ohledu na skutečnost, že český národ se řadí ke Slovanům, je třeba zásadně  odmítnou slova  Landovského  (a jemu stejně smýšlejících), že spojenci očekávají více vojáků, které ČR nabídne pro posílení východní hranice Aliance !

  Pokud ovšem Landovský neuvažuje o vyslání  jednotky  válečných  fanatických podporovatelů  v čele s  Řeporyjcem Novotným, Lagšádlovou, Ženíškem, Rakušanem a dalšími.  Těm jistě v takovém případě bude  velkou ctí bojovat za „české zájmy pro potřeby USA“  pod velením  současné ministryně obrany Černochové !  Jestliže si „rozrýpou“  válečný konflikt, ať si jej  také naši loutkovodiči v první linii odskáčou!   Posilněni  slovy  příslovečné arogance  krvavé balkánská  řeznice, ex-ministryně zahraničí USA Madeleine Albrightové: „Pokud musíme použít sílu, je to proto, že jsme Amerika. Jsme nepostradatelný národ. Stojíme vysoko a vidíme do budoucnosti dále než jiné země!“

    Jenže  zatímco USA  do budoucnosti  neustále vyhlížely, Čína ji svojí ucelenou každodenní politikou  přetvořila. Stala se světovou mocností. Se  schopností  postavit  se proti  Americe nejen v oblasti vojenské, ekonomické, diplomatické  a strategické.

Co říci závěrem k uvedenému rozhovoru.  Drogy a alkohol nejsou vždy dobrými rádci.  A tak slovy Jána Zákopčaníka, legendárního moderátora  počasí,  hlavně „Slunce v duši“ .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama