Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2022 8:18:25

Petr Pavel – kandidát na příštího správce ČR cizí mocnosti

Petr Pavel – kandidát na příštího správce ČR  cizí mocnosti

Medii mainstreamu momentálně nejvíce podporovaný kandidát prezidentských voleb v roce 2023, Petr Pavel, opět perlil.

    Stalo se tak v diskusním  pořadu   360° televize CNN Prima NEWS věnovaný samozřejmě  konfliktu  Ukrajina –Rusko. V něm  občas   generál ve službách NATO  působil jako ona pohádkově známá Chytrá horákyně. To, když na otázku, jak bude Rusko v konfliktu s Ukrajinou pokračovat  odpověděl slovy: „Dá se očekávat, že konečné řešení bude v rozmezí mezi plnohodnotnou válečnou operací a diplomatickým řešením“. Jako by si byl vědom, že budoucí vývoj tohoto konfliktu nemá v rukách  NATO (USA), ani EU, vyhrožující nekončícími sankcemi proti Ruské federaci. V čem obě uskupení ale  hrají prim, to je eskalace napětí v tomto regionu pokračujícími  dodávkami  a  přísunem vojáků, zbraní a techniky ve prospěch Ukrajiny!

     Svým obdivovatelům  zaprodaný  generál ve službách NATO  dále sdělil ,že v tomto konfliktu  jde i o to , jak bude vypadat mezinárodní situace ve světě pokud se týká naplňování pravidel a mezinárodního práva. „Jestli pravidla budou platit tak, jak je známe doposud, nebo jestli se budou více dodržovat pravidla nastavovaná Ruskem, případně Čínou – tedy že mocní dělají to, co mohou, a slabí to, co musí,“  To byla opravdu trefa! Začít vyjmenovávat  státy , které útočný pakt NATO (USA ) ve  více než  své 70. leté  historii napadl, instaloval „svůj demokratický“ režim (a ekonomicky zdevastoval) , pak by panu generálovi  minutáž  uvedeného pořadu nestačila.

      KSČM v těchto dnech oznámila svého kandidáta pro prezidentské volby v roce 2023.  Josef Skála nemá za sebou tak přelétavou minulost  ani  finanční magnáty v zádech, jako tomu je  u generála  Petra  Pavla a dalších  kandidátů z řad pravice, řadící se k prosazování amerických zájmů na úkor vlastních občanů. Navíc v době, kdy USA si nechtějí přiznat ztrátu svého dominantního postavení – světového četníka.

    Česká republika se za více než 30 let obnovy kapitalismu stala ekonomickou a politickou kolonií Západu. Je nejvyšší čas k návratu a prosazování  hodnot , ke kterým patří  vlastenectví, státní  nezávislost  a suverenita,  ochrana zájmů vlastní země, včetně zachování platnosti Benešových dekretů a zabránění rozšiřování vlivu sudetoněmeckého  landsmanšaftu na našem území. Kandidát   KSČM  prezidentských voleb v roce 2023, Josef Skála,  je zárukou naplňování  těchto hodnot. Ve  prospěch  občanů České republiky, nikoliv v  zájmu cizího kapitálu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama