Ing. Michael Canov

  • SLK
  • Liberec
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2022 20:11:00

Nahráváme Okamurovi na smeč

Nahráváme Okamurovi na smeč

Komentář na facebookovém profilu k pandemickému zákonu.

 K pandemickému zákonu podruhé:

Totální blázinec.

Napřed se protlačí ve Sněmovně ve stavu legislativní nouze, což je v naprostém rozporu se zákonem (neboť existuje pojistka nouzový stav) novela pandemického zákona a vzápětí vláda oznámí, že na nejbližší únorové schůzi bude žádat VYPNUTÍ pandemické pohotovosti. Okamura nás musí milovat, takové nahrávky na smeč, to mohl jen snít.

Na mém (již dříve zde na FB ohlášeném) postoji na plénu Senátu příští týden se nic nemění. Právě pro projednávání novely ve stavu legislativní nouze, což je opravdu naprosto evidentní a jednoznačné  porušení zákona § 99 (1) 95/1990 Sb. nemohu jinak (pokud chci dodržet svůj senátorský slib dodržovat ústavu a zákony) než hlasovat PROTI schválení a PRO ZAMÍTNUTÍ této novely zákona.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama