Mgr. Martin Červíček, Brig.gen.v.v.

  • ODS
  • Náchod
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2022 19:07:00

Jsem rád za každý kilometr nové dálnice

Jsem rád za každý kilometr nové dálnice

Komentář na facebookovém profilu k výstavbě dálnic.

 Dnes jsem odpovídal novinářům na dotazy k vyhodnocení vlivu nedávno spuštěného provozu na novém úseku dálnice D11 z HK směrem na Jaroměř na dopravu v tomto regionu.

Mohu jenom zopakovat, že jsem rád za každý kilometr nové dálnice a bezpochyby i otevření předmětných 23 km dopravu v tomto úseku zrychlilo. Cílem je však také snížení objemu a zvýšení bezpečnosti dopravy na dalších krajských silnicích, což se zatím ještě bohužel zcela nenaplňuje. Mám několik zásadních výtek k dopravnímu značení atd. (viz přiložené video), které sdílím společně i se starosty dotčených měst a obcí. O odstranění nedostatků jednáme s ŘSD.

Dnes již na základě mé intervence z 31. 1.  došlo k instalaci automatických sčítačů dopravy na silnicích III/29919, III/3071 Krabčice, Běluň. Systém umožňuje identifikovat průjezdy různých kategorií vozidel (OA, NA, soupravy NA). 

V jednáních budeme pokračovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama