Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2022 7:08:00

Poděkování doc. Zdeňku Koudelkovi

Poděkování doc. Zdeňku Koudelkovi

Včera skončilo nejhanebnější období naší polistopadové historie.

Včera byl významný den. Včerejškem skončilo nejhanebnější období naší polistopadové historie, jež v důsledku nezákonných vládních opatření rozdělilo občany naší země do dvou nerovnoprávných kategorií. Na ty, kteří něco a někam mohou, a na ty, kteří něco a někam nesmějí.

Poděkování náleží všem svobodomyslným lidem, kteří proti této hanebné režimní zvůli protestovali v ulicích, v médiích i na sociálních sítích. Poděkování náleží rovněž politikům, kteří nezradili ideály obyčejné lidské svobody. Jednoho člověka je ale potřeba vyzdvihnout zcela speciálně, neboť i v evropském kontextu je to ojedinělý úspěch.

Toto vítězství zdravého rozumu a občanské spravedlnosti u Nejvyššího správního soudu České republiky vybojoval právní expert Trikolory, doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

Pane docente, děkujeme!

Mgr. Petr Štěpánek
1. místopředseda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama