Ing. Jan Horník

  • STAN
  • Karlovarský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2022 15:27:00

Já jsem pouze konstatoval pravý stav skutečností

Já jsem pouze konstatoval pravý stav skutečností

Projev na 20. schůzi Senátu 10. února 2022 k pandemickému zákonu

 Já se vám omlouvám, kteří jste v celém rejstříku těch, kteří jste přihlášeni a chcete k tomuto zákonu mluvit. Nicméně já musím vystoupit. Chci prostřednictvím vás, paní místopředsedkyně, předsedající, vzkázat panu ministrovi, že se mě dotklo to, že jsem vás osočil, pane ministře. Já jsem vás neosočil. Já jsem pouze konstatoval pravý stav skutečností.

A zatímco vystupovali moji kolegové tady, tak vy jste celou dobu král karty. Nikam jste na ministerstva nepsal, možná potom během chvíle. Ale já jsem skutečně tohle ještě nezažil v horní komoře. Těch ministrů tady bylo. Ano, všichni esemeskovali, psali zprávy, že měli tamhle v předsálí své poradce. Ale aby se někdo stavěl pro jednávání zákonů tak znuděně, že si hraje karty, nezlobte se na mě, tohle podle mého nepatří do horní komory, ale všeobecně ani do PS, tzn. do celého parlamentu to nepatří.

A to, že říkáte, že nebudete věštit ani z karet, ani z křišťálové koule, tak já jsem přesvědčen, že to děláte, protože nám nevěnujete tu pozornost, s kterou my k vám s našimi názory přistupujeme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama