Ing. Jitka Volfová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2022 14:01:00

Mateřská škola Sovička bude mít opravenou terasu

Mateřská škola Sovička bude mít opravenou terasu

Bezpečné hřiště pro děti a také další vstup do školky. Těmto účelům by měla po opravě sloužit terasa u budovy mateřské školy Sovička na Slovance. Městu Česká Lípa se podařilo vysoutěžit firmu, která opravu provede.

Veřejnou zakázku získala firma ZEPS s.r.o. s nabídkovou cenou 3,57 mil. Kč. Stavební práce začnou na jaře.

Město tuto zakázku soutěžilo opakovaně, nedařilo se však najít firmu, která by se do opravy terasy pustila. Předmětem zakázky je kompletní oprava povrchu terasy a její odvodnění, dále oprava obvodové zídky a schodiště, které vede na zahradu školky. Povrch terasy bude rozdělen na tři části, uprostřed budou nově umístěny herní prvky pro děti.

V současné chvíli je terasa kvůli špatně fungujícímu odvodnění ve špatném stavu. Školka tak plochu o zhruba 400 m2 nemůže plně využívat.

„Na opravu této terasy čekají ve školce už opravdu dlouho, moc si tedy přeji, aby nenastaly žádné komplikace a oprava se povedla. Zakázku jsme soutěžili opakovaně, ale kvůli naplněnosti kapacit stavebních firem se nám nedařilo najít zhotovitele. Nyní jsme zakázku soutěžili s předstihem a vyplatilo se. Budeme se snažit takto přistupovat i k ostatním stavebním zakázkám, aby se nám včas podařilo zhotovitele získat,“ doplnila starostka města Česká Lípa Jitka Volfová. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama