Miroslava Němcová

  • ODS
  • Praha 1
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2022 16:26:58

Musíme Zelenskému dát vše, co můžeme a ihned

Musíme Zelenskému dát vše, co můžeme a ihned

Komentář na facebookovém profilu k ruské agresi na Ukrajině

Churchill 1941

Hitler obsadil Francii a připravuje zničující invazi do Británie. Churchill byl přesvědčen, že prvním cílem Hitlera bude zabít jeho osobně. Trval na tom, že v kufru automobilu musí mít vždy připravený lehký kulomet BREN, který se vyráběl podle československé licence. Opakovaně veřejně slíbil, že až po něm Němci půjdou, co nejvíce jich do hrobu vezme s sebou. A stále horečně jednal s Amerikou, bez jejíž pomoci, by nad Hitlerem nemohl zvítězit. Potřeboval zbraně, lidi.

Říkal jim: „My v Evropě bojujeme za vás, pomozte, týká se vás to.“

Zelenskyj 2022

Putin oznámil, že současná legitimní vláda Ukrajiny, kterou barbarsky napadl, bude „spravedlivě potrestána“. Tím ta ruská, zakomplexovaná, bídná a prašivá bestie myslí, že Zelenského rozstřílí a s ním celou vládu. Prezident Ukrajiny vzkázal, že svou zemi neopustí a bude bojovat do poslední chvíle. Prosí o zbraně, o pomoc. Musíme mu dát vše, co můžeme a ihned. Jako jsem hrdá i dojatá když čtu, že Churchillovou oporou byla naše zbraň, chci být hrdá i dojatá, že bude oporou i Zelenskému.

Vždyť slyšíme, co nám říká: „My na Ukrajině bojujeme za vás, pomozte, týká se vás to!“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama