Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2022 13:51:00

Rusko už nám nepřinese nic dobrého

Rusko už nám nepřinese nic dobrého

Komentář na facebookovém profilu k Rusku.

 Všechny politické otázky by se měly řešit s vědomím naprosto jednoduchého faktu: Rusko nám už nepřinese nic dobrého.

Proto bychom měli taky vytáhnout nějakou nečekanou kartu a udělat něco, s čím Putin nepočítá. Ty možnosti pořád máme. Podle mě se třeba dá vzdušný prostor Ukrajiny zajistit i jinak, než že by NATO zajišťovalo bezletovou zónu.

Myslím, že by vůbec nebyl problém vytvořit na Ukrajině „zahraniční letku“ z pilotů, kteří by dostali v nějakém zrychleném procesu občanství, Ukrajina by nakoupila za symbolickou cenu stroje, které piloti umí ovládat a oni by potom kontrolovali její vzdušný prostor.

Vladimír Putin se neštítí ničeho, posílá tam různé soukromé jednotky, vraždí civilisty, děti a pak si o tom povídá s letuškama. Propaganda jede na plné obrátky, Goebbels se v pekle tetelí blahem. Kdo ví, co všechno si Sověti z Berlína odvezli a 80 let studovali.

Obludné lži zastavíme jenom odvážným řešením, ne tím, že budeme couvat. Koho zajímá víc, pusťte si celou sobotní Partii ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama