MUDr. Bc. Marek Hilšer, Ph.D.

  • BPP
  • Praha 2
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2022 9:45:00

Nálet na dětskou nemocnici může spáchat jen diktátorská zrůda

Nálet na dětskou nemocnici může spáchat jen diktátorská zrůda

Komentář na facebookovém profilu k útoku na nemocnici v Mariupolu na jihovýchodě Ukrajiny

 A my opět jenom přihlížíme. Zíráme, divíme se a poníženě se bojíme, zatímco zrůda se směje. Směje se, jak jsme slabí, vylekaní a ustrašení, zatímco jeden statečný národ bojuje o své přežití a důstojný život. Bojuje proto, aby nemusel žít v otroctví pod vládou jedné zrůdy, která vyhrožuje, zastrašuje a vydírá.

Ten národ bojuje i za nás. Bojuje za právo žít ve svobodě, podle svých představ a plánů pro budoucnost. Bojuje za to, co Evropa dala lidstvu. Úctu k životu, respekt k druhému, právo a spravedlnost pro lidi a ne jen pro vyvolené.

Kdo není ochoten postavit se zlu, bránit svoji svobodu a zastat se slabšího rozhodným způsobem, nakonec přijde o všechno.

Letecká zóna nad Ukrajinou je způsob, jak můžeme pomoci, jak bránit sami sebe, dříve než bude pozdě. Ukázat, že se nebojíme zrůdy, která se nám směje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama