MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2022 9:40:00

Na sprosté urážky a vyhrožování reagovat nebudu

Na sprosté urážky a vyhrožování reagovat nebudu

Komentář na facebookovém profilu k cestě premiéra Fialy na Ukrajinu.

 Zdravím všechny,

Včera jsem napsal svůj názor na cestu premiéra Fialy na Ukrajinu. Z bezpečnostního hlediska ji stále považuji za obrovské riziko a z diplomatického hlediska, uvidíme. Snad se časem dozvíme, co se tam dojednalo. Zatím jsem viděl jen jak sedí nad mapou a zaznamenal jsem jasné vyjádření podpory.

Ano mám někdy odlišný názor než většina, možná je to trošku nadhled daný záchranářskou profesí a přemýšlením o tom, co se na nás hrne z médií.

Těm několika, kdo mi píšou nenávistné zprávy kvůli tomu, že jsem cestu označil za obrovské bezpečnostní riziko vzkazuji …hrdinové za klávesnicí pište mi co chcete já si budu stejně psát to, o čem jsem přesvědčen. A na sprosté urážky a vyhrožování reagovat nebudu …. Děkuji za pochopení.

Magda Vašáriová napsala:

"Nech o tom rozmyslam a analyzujem tuto prapodivnu cestu ako vladzem - nerozumiem. Slovinsky Jansta, ktory poriadne kritizuje EU, dvaja Poliaci, ktori chcu vyviest Polsko z EU a uz par rokov rozkladaju demokraticke institucie v state a novy cesky premier? To co je za skupina? Prisli zatazit policajne sily Ukrajiny, ktore ich musia vynimocne chranit? A blokuju vlaky s humanitarnou pomocou? Ako mozu pomoct? Doniesli aspon za vlak potravin? Na moj dusu - nerozumiem."

Taky tomu nerozumím a předpokládám že nás je víc. Nejdůležitější je rychlé ukončení konfliktu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama