Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2022 11:33:00

Zvykněte si na to, že premiéra tady nebudete školit

Zvykněte si na to, že premiéra tady nebudete školit

Projev na 16. schůzi Poslanecké sněmovny 23. března 2022 k provizi europoslance Stanislava Polčáka za pomoc obcím, postiženým výbuchy ve Vrběticích

 Kolegové, kolegyně,

je to fakt nehoráznost, aby tady pan poslanec Okamura se otíral o odvahu premiéra. Zvykněte si na to, že vy ho tady nebudete školit, vy ho tady nebudete vyvolávat. Petr Fiala jel osobně do Kyjeva. Mám přečíst vaše proruské facebookové statusy, které se snažíte v tuto chvíli schovat, mám je přečíst? Já to klidně udělám.

Tak dovolte mi, abych citoval. Přesně jako by to psala Putinova propaganda. Tomio Okamura napsal. "Ukrajina je rozdělená země, kulturně, nábožensky i politicky. Dříve bylo toto území rozděleno mezi Polsko, Rusko a Turecko. Později v 18. století ji plně ovládlo Rusko. Současná Ukrajina je výtvor bolševiků, kteří rozdělili ruské impérium na republiky Sovětského svazu. Snaha Spojených států využít ji proti Rusku je nebezpečná hra ohrožující budoucnost nejen Ukrajiny, ale i Evropy. Pokud se to Spojeným státům podaří a v Evropě vznikne opět válka, Ukrajina přestane existovat." Tomio Okamura.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama