Ing. Josef Bernard

  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2022 16:39:00

Za občany Plzeňského kraje jsme vyjádřili solidaritu s Ukrajinci

Za občany Plzeňského kraje jsme vyjádřili solidaritu s Ukrajinci

Komentář na facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

 Yevhena Perebyinise znám asi pět let. Je dlouhodobě velkým kritikem kremelské diktatury. Ač to pro mnohé vypadá, že vystupuje zejména po 24. 2. tohoto roku, není tomu tak. Je to velmi aktivní diplomat. Oceňuji zejména jeho až nediplomatickou upřímnost, vřelost a očividnou lásku k Ukrajině. Od krize na Donbasu již roky objíždí Českou republiku, vysvětluje podstatu konfliktu ve ve své zemi a rozvíjí vztahy mezi ČR a Ukrajinou prostřednictvím mnoha projektů. Naposledy jsme se setkali při přípravě fotografické výstavy v Plzni, která představovala vojáky a vojákyně z Donbasu, kteří se vyrovnávali se svým hendikepem po zranění z války. Ukrajina má nejen dobré vojáky, ale také vynikající diplomaty.

Za občany Plzeňského kraje jsme vyjádřili solidaritu s Ukrajinci a ubezpečili jsme pana velvyslance o naší další podpoře. Zároveň jsme podepsali darovací smlouvu na 5 miliónů korun ukrajinskému velvyslanectví. Ukrajina zvítězí!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama