RNDr. Alexandr Vondra

  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2022 6:37:00

Evropa se svým osmiprocentním podílem nic nezmůže

Evropa se svým osmiprocentním podílem nic nezmůže

Komentář na facebookovém profilu k dopadům Green Dealu

 Už dva roky tvrdím, že regulace, které s sebou přináší Green Deal – a ještě nejsou ani všechny schváleny, to nás teprve čeká – , obyčejným lidem zdraží bydlení, topení, svícení, potravu či dopravu, což jsou základní životní potřeby. Čili po lidech se bude chtít oběť a vykoupením by měla být záchrana planety.

Ale jsem si skoro jist, že pokud stejnou oběť neučiní Číňané, Australané, Američané, Rusové nebo Afričané, Evropa se svým osmiprocentním podílem tady nic nezmůže. Čili chce se po lidech oběť, ne nevýznamná, a máme tady přinejmenším obrovskou nejistotu, jestli to něco přinese, nebo spíš jistotu, že nepřinese. Minimálně za života všech těch, po kterých se oběť žádá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama