ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2012 14:00:41

Doktor Rath ? ... Jen kouřová clona !

Doktor Rath ? ... Jen kouřová clona !

NÁRODNÍ PROSPERITA komentuje případ "Dr. Rath"


Mnoho lidí tvrdí, že žijí dneškem a že nemá cenu ohlížet se do minulosti. Nebudeme polemizovat o nesmyslnosti tohoto rčení, ale historie je plna příkladů kdy byli lidé zahaleni do kouřové clony lží vypuštěné politiky jen proto, aby jí byly zakryty jiné zločiny mnohem větších rozměrů. Vůbec nepochybujeme, že MUDr. Rath za "zvláštních okolností" k majetku přišel. Nechceme ani spekulovat, zda měl, anebo neměl, vědomí o tom co nese v krabici. Ale jsme přesvědčeni, že Rath je jen malý troškař mezi polistopadovými zločinci, kteří tu naši zemi rozkrádají a rozvracejí.

 Domníváme se, že v našem státě a mezi našimi politiky se jednou najdou i opravdoví mafiáni světového kalibru. A také si myslíme, že jen těžko bychom mezi všemi poslanci nalezli jediného, který by dle křesťanského učení "hoď kamenem, kdož sám jsi bez viny", mohl kamenem po Rathovi hodit. Rath je jen malý provokatér, který brnkal opravdovým zlodějům na nervy. Jen si připomeňte jeho věčné pošťuchování s Kalouskem a dráždění premiéra. Rathova kauza, ve které hraje roli i pár desítek milionů, je jen kouřovou clonou pro občany, kteří tak rychle zapomenou na zrovna zpronevěřené miliardy, které se vytratily v systému IZIP, i na další miliardy v akci Opencard, na750 mil. Kč "Vondrova" Promopro, aféru Janouška a Béma, tunel Blanka, církevní restituce a na další svinstva, která se na občany valí.

 Zoufalí a dezorientovaní lidé žijí kauzou Rath a politici mají od nich pokoj. Je to podobné jako když se hodí psovi kost. Přestane útočit a běží si pro ni. V tomto státě jsou dle našeho odhadu rozkradeny a promrhány 4 biliony Kč ! Ale viníky nikdo nehledá, nepronásleduje ani netrestá. Mají přece MUDr. Ratha. A i když pan doktor je jenom malou rybkou, vytaženou z velké žumpy, svému účelu poslouží ....

NÁRODNÍ PROSPERITA

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama