PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.

  • TOP 09
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2022 12:45:00

Neváhal jsem ani vteřinu

Neváhal jsem ani vteřinu

Komentář na facebookovém profilu k cestě na Ukrajinu

 Jsem si jist, že na tento týden nikdy nezapomenu. Poté co Sněmovna odhlasovala ukončení stavu pandemické pohotovosti, se naskytla příležitost jet na pracovní cestu na Ukrajinu. Neváhal jsem ani vteřinu. Ukrajina je země, které je stále třeba vyjadřovat podporu a vděk za to, že brání i nás a celou Evropu.

Část jednání se musela pro často houkající sirény odehrát v suterénech budov, o to pak byly rozhovory s mnohými vrcholnými ukrajinskými představiteli neformálnější a osobnější, ať už s ministrem zahraničí Dmytrem Kulebou, představiteli a poslanci ukrajinského parlamentu, vicepremiérkou pro evropskou a euroatlantickou integraci Ukrajiny Olgou Stefanishynou či starostou Kyjeva Vitalijem Kličkem.

Právě ten vyjádřil světu svůj dík za civilní i vojenskou pomoc, které se Ukrajině dostává, nicméně by byl podle svých slov mnohem radši, kdyby této pomoci nebylo vůbec zapotřebí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama