Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2022 19:57:00

STAN má další skandál. Zas jde o peníze a zas neumí vysvětlit, odkud se vzaly

STAN má další skandál. Zas jde o peníze a zas neumí vysvětlit, odkud se vzaly

Komentář na facebookovém profilu k bytům náměstka primátora a šéfa pražského STAN Hlubučka na jihu Španělska

 Náměstek primátora a šéf pražského STANu Hlubuček si na jihu Španělska společně s partnerem koupil čtyři byty. Finální cenovka? 29 milionů korun. Byty koupil v čase, když už seděl na radnici. Nechce říct, kdo koupi bytu zprostředkoval, mlžil o tom, kolik bytů to vlastně bylo a vůbec za kolik. Samozřejmě, že pořádně neuměl odpovědět ani na to, odkud peníze vzal.

Když se ho novináři ptali, řekl: „Můžu si opravdu dovolit leccos. Vypadá to divně, ale já na to příjmy mám.“ Jak ty svoje příjmy konkretizoval? Absolutně nijak. Začal mluvit o podnikání v devadesátkách, o tom, kolik bytů má v Praze a o osmi milionech na účtu.

Víte, co je na tom celém nejlepší? Že Hlubučka napráskal jeho stranický kolega. Polčák! Ano, ten europoslanec s platem 175 tisíc měsíčně, který si chtěl vytáhnout z odškodného pro obce osm mega! Oba dva samozřejmě za STAN.

Voliči STAN, napište mi, co si o tom myslíte. Je podle vás v pohodě, že stranu, které jste dali hlas financují firmy přes kyperské ráje? Že Michalik místo toho, aby vysvětlil odkud se na jeho kontě vzalo 28 milionů radši nenastoupí do funkce? Že Farský chce poslancovat z Ameriky a že Rakušan se potajmu potkává s policejním prezidentem? Pošlete to lidem, co volili STAN. Zajímá mě, jak se na to dívají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama