Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2022 21:27:00

Není pravda, že bychom nouzový stav zneužívali k vypisování výběrových řízení

Není pravda, že bychom nouzový stav zneužívali k vypisování výběrových řízení

Projev na 24. schůzi Poslanecké sněmovny 19. května 2022 k návrhu na vyslovení souhlasu Poslanecké sněmovny s prodloužením doby nouzového stavu

 Děkuji. Já velice stručně, pane kolego,

omlouvám se, myslím si, že některé věci je zapotřebí zopakovat, byť je tady říkal jako předřečník, pan ministr vnitra Rakušan. Není pravda, že bychom nouzový stav zneužívali k vypisování výběrových řízení na ministerstvech.

A na Ministerstvu obrany už vůbec ne. Je to lež. Takže zopakuji to, co tady říkal pan ministr Rakušan. Ministerstvo práce a sociálních věcí: Nula veřejných zakázek za využití nouzového stavu. Ministerstvo zemědělství: Nula veřejných zakázek za využití nouzového stavu. MPO také nula za využití nouzového stavu. MŠMT opět nula za využití nouzového stavu. A jak jsem říkala, Ministerstvo obrany další nula zneužití nouzového stavu na vypisování veřejných zakázek.

Pokud to tady padne znova, tak já vystoupím, protože si myslím, že některé věci se prostě opakovat musí. Takže jenom možná těm kolegům, kteří tady třeba předtím nebyli, tak to zkuste také říct.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama