MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2022 17:42:00

Paráda. Zprovoznili jsme fontánu pro Václavák

Paráda. Zprovoznili jsme fontánu pro Václavák

Komentář na facebookovém profilu k fontáně na Václavském náměstí.

 Zprovoznili jsme fontánu pro Václavák!

Mám radost, že jsou z ní kolemjdoucí nadšení. Když jsem se tady byl podívat, byla z toho doslova atrakce. Dospělí si fontánu fotili, svlažovali si v ní ruce nebo seděli poblíž a užívali si ochlazený okolní vzduch. Ale hlavně pro děti to byl doslova magnet. Ve fontáně se nadšeně cákaly nebo probíhaly skrz mezi vodotrysky. Tak jsem to po jejich vzoru taky zkusil a paráda.

Víme, že přehřátá města musí reagovat na klimatické změny. Proto sázíme na náměstí dvě úplně nová lipová stromořadí a proto přidáváme také vodní prvky. Těší mě, že opravená spodní část náměstí dostává konečně takovou podobu, jakou si zaslouží.

Bohužel dřív o úpravě Václaváku všichni jen mluvili, ale nikdo s tím nic nedělal. My to teď měníme a postupně budeme pokračovat se zvelebováním celého prostoru až k Muzeu. Proměníme Václavské náměstí ve výkladní skříň města.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama