Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2022 12:09:00

Nouzový stav zaplatí daňoví poplatníci aji s chlupama

Nouzový stav zaplatí daňoví poplatníci aji s chlupama

Shrnutí výhrad vůči vládě Petra Fialy na facebookovém profilu

 Ptáte se co mi vadí na současné vládní koalici? Těch věcí je opravdu mnoho, nicméně tady jsou ty nejdůležitější výhrady.

Za prvé, vlády jsou od toho, aby vládly svým občanům a v jejich prospěch. Dnešní vládní slepenec vládne ve prospěch jiných než národních zájmů.

Za druhé, vláda je od toho, aby řešila problémy svých občanů. Na rozdíl od jiných vlád současná česká pravicově neo liberální vláda pomáhá jiným a na své občany zvysoka kašle.

Za třetí, vláda má podporovat rozvoj naší společnosti a růst životní úrovně našich občanů. Ptám se, proč současná vládní koalice činí opak.

Za čtvrté, jedním ze základních úkolů každé vlády je zajistit obranu a bezpečnost země. Proč naše vláda koná vše proto, aby zhoršila naši obranyschopnost a hlavně bezpečnost.

Za páté, je důležité si povšimnout lží současných vládních politiků, kteří něco říkali v době kdy seděli v opozičních lavicích a dnes hovoří něco jiného. Protože není pravdou, že nouzový stav nejde na vrub občanů. To víte, že jde, když se nemusí dodržovat výběrová řízení a péče řádného hospodáře. A to nejen na úrovni vlády, ale i na úrovni krajských samospráv.

Nouzový stav zaplatí daňoví poplatníci aji s chlupama, jak se u nás na Moravě říká. Tož tak.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama