PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2022 14:11:00

Ať vláda přizná, že ten příspěvek na děti vlastně dát nechce

Ať vláda přizná, že ten příspěvek na děti vlastně dát nechce

Komentář na facebookovém profilu k jednorázové dávce na děti ve výši 5 tisíc, kterou vláda slíbila vyplatit do konce srpna.

 A tak je to se vším. Každé dítě si zaslouží podporu společnosti: Bez dětí nemáme budoucnost ať děti máme nebo jsme bezdětní. Nechápu, proč nejde příspěvek na dítě dát nyní tedy všem dětem plošně (administrativní náklady na tu selekci podle vlády bude vyšší než to, co by to stálo těch pár rodin navíc, které na to podle návrhu MPSV nedosáhnou podle příjmů). Za mne by příspěvek na každé dítě byl správně. Nevím, co a koho jiného než děti a rodiny s dětmi má společnost podporovat. Nebo nechť pravicová vláda nyní přizná, že ten příspěvek vlastně dát nechce. Ale měli by podporu přiznat aspoň těm, kteří mají nezaopatřené děti ( tedy i nad 18 let) a pobírají přídavky na děti. Ti se dnes dostávají pod hranicí chudoby a to není dobře ani pro společnost.

Zdroj ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama