Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2022 11:17:00

Příběh člověka

Příběh člověka

Komentář na facebookovém profilu k ekonomické situaci obyčejných lidí.

Před pár dny jsem komentoval pro CNN Prima situaci lidí, kteří jsou odkázáni na dýchací přístroje, tj., spotřebovávají podstatně více el. energie a dostávají se do situací, kdy nemají na zvýšené náklady dostatek peněz. Pro některé skupiny se situace stává neúnosnou.

Tady je  ve zkrácené podobě konkrétní příběh.

Dobrý den, prosím o radu, jak získat na léčbu stlačený nebo kapalný kyslík, prostě to, na co není nutná elektrika. Je mi 78 let a od VZP mám půjčený oxygenerátor, a to je žrout proudu, nemám na platby.  Po prvním doplatku 11 200Kč prosím doktorku o změnu, ale prý nemám nárok. To jsem si ještě od Linde pronajala láhev 2 l na 3,20 min, při průtoku na 2 l. Nikdy to nevydrželo. Teď už nic pronajímat nebudu, je to zdražené a já budu doplácet elektriku.
Prosím o radu, kde mám vzít opět 10 000 Kč? Důchod mám 13 400,-, příspěvek na péči 4400,-, ale ten používám částečně na úhradu elektriky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama