Mgr. Miroslav Žbánek, MPA

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2022 18:04:00

Rozšiřujeme síť cyklostezek. Nově jsme otevřeli půlkilometrovou část

Rozšiřujeme síť cyklostezek. Nově jsme otevřeli půlkilometrovou část

Komentář na facebookovém profilu k nové cyklostazce.

 Rozšiřujeme síť cyklostezek. Nově jsme otevřeli půlkilometrovou část smíšené stezky pro cyklisty a chodce v Holici, který navazuje na úsek vybudovaný v holickém lesoparku už v roce 2018.

Právě dokončená trasa vede od odpočívadla v rekreačním areálu Holického lesa, překonává rušnou ulici Šlechtitelů, a to v místě poblíž křižovatky s ulicí Keplerovou, a dál podél ní pokračuje ve směru na Nové Sady, kde prozatím končí vyústěním na polní cestu. A v budoucnu by na tuto část měly navázat další úseky cyklostezek, včetně toho podél frekventované silnice na Nové Sady.

Do té doby by však cyklisté přejíždějící z Keplerovy ulice na nový úsek cyklostezky měli dbát zvýšené opatrnosti, aby se jim v tomto místě nic nestalo ? A my, jakožto investor, budeme zároveň tento úsek monitorovat a v případě nutnosti projednáme s Policií ČR možná další dopravní opatření směřující ke zvýšení bezpečnosti provozu. Zatím se nám po dohodě s policií podařilo omezit v místě rychlost na 70 km/h.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama