Mgr. Tereza Hyťhová

  • PRO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2022 10:54:00

Ministru školství přijde důležitější řešit změnu názvu ministerstva

Ministru školství přijde důležitější řešit změnu názvu ministerstva

Komentář na facebookovém profilu k vršícím se problémům v školství

 „Pokud někdo utíká před válkou, jsem si naprosto jistá, že ocení pomoc i ve vedlejším městě, kde bude škola s volnou kapacitou,“ říká učitelka a místopředsedkyně Trikolory Mgr. Tereza Hyťhová a dodává: „Nerozumím tomu, že ministru školství Gazdíkovi přijde důležitější řešit změnu názvu ministerstva!“

Jsou zde i další problémy, jako je plošná inkluze, která komplikuje situaci na školách. Tento moderní zákon napáchal nevratné škody, které je potřeba urychleně řešit!

V předešlém volebním období jsem v Poslanecké sněmovně podala novelu zákona na zrušení plošné inkluze ve školách, ze strany poslanců však nebyla žádná vůle tuto novelu projednat,“ upozorňuje.

Více se dočtete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama