Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2022 21:15:00

Do boje o Senát za Karlovy Vary vysílají Piráti ekonoma Bohdana Vaňka

Do boje o Senát za Karlovy Vary vysílají Piráti ekonoma Bohdana Vaňka

Za Pirátskou stranu v Karlových Varech bude o senátorské křeslo usilovat ekonom Ing. Bohdan Vaněk, M. A. Jako klíčové priority vidí školství, ekonomiku a životní prostředí. Na tiskové konferenci apeloval na využití potenciálu Karlovarska.

 "Karlovarsko je obvod č.1. A na tohle místo patříme. Dnes může rozkvět kraje přinést ekonomika a podnikání opřené o moderní trendy. V Senátu se proto chci soustředit právě na podporu rozvoje firem, chytrých trendů, hodnotných pracovních míst. Této oblasti se jako projektový manažer, matematik a ekonom věnuji již téměř dvacet let," uvedl Vaněk.

"Cítím, že s obrovským rozvojem technologií a průmyslu se leckdy bohužel ztrácí jasná hranice mezi prospěchem a škodou. Nesmíme se nechat strhnout jednoduchým krátkozrakým řešením. Proto se zasadím o zachování pestré a zdravé přírody. Své děti vychováváme pro svět, jaký bychom si všichni přáli mít," vysvětluje.

"Do Senátu kandiduji proto, abych podpořil ta nejlepší rozhodnutí pro budoucnost, kterou si zasloužíme. Udělám, co budu moct, aby náš hlas z regionu byl v centru slyšet stejně dobře, jako těch, kteří umějí víc křičet. Jsem Bohdan Vaněk, a kdo chce Karlovarsko úplně nejlepší ze všech, jde se mnou!" dodal Vaněk.

Ing. Bohdan Vaněk, M. A. (* 1. května 1974), vystudoval matematické modelování na FJFI ČVUT, finance na VŠE Praha a ekonomii na CERGE UK. Pracuje jako projektový manažer regionální poradenské společnosti a věnuje se převážně podnikatelským rozvojovým projektům spolufinancovaným ze strukturálních fondů EU (investice do technologií, vývoje, energetických úspor, obnovitelných zdrojů, aj.). Ve volném čase se vedle rodiny nejraději věnuje cestování v přírodě a různým druhům her. Více informací najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama