Radek Koten

  • SPD
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2022 21:09:00

Zvíře neudělá vůdcem smečky toho největšího hlupáka. Bohužel v EU se to stalo!

Zvíře neudělá vůdcem smečky toho největšího hlupáka. Bohužel v EU se to stalo!

Projev na 26. schůzi Poslanecké sněmovny 16. června 2022 – reakce na odpověď premiéra Fialy k energetickému mixu

 Děkuji za slovo.

Já bych měl... já vím, že není možné odpovědět na všechny otázky, které jsem vám položil. Nicméně je tady ta privatizace všech těch energetických firem, ta má nějaké pozadí. Samozřejmě bylo to i za vašich vlád, i za vlád ČSSD, jak to postupně přicházelo. A váš pan poradce v televizi radí, jak ušetřit peníze, protože energie budou drahé, tak si lidé mají vzít dva svetry, nebo chodit do dvou zaměstnání, nebo maso jíst jen o víkendu. To jsem včera viděl mimochodem na televizi Prima.

No, já mám takový pocit, že Česká republika nemá závazek z Evropské unie, aby zkrachovali lidé tady v České republice a aby se tedy se dostali do potíží finančních. Já si myslím, že v té říši zvířat nikdy zvíře neudělá vůdcem smečky toho největšího hlupáka. Bohužel v EU se to stalo!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama