Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2022 18:50:00

Na to mohou premiérovi skočit pouze jeho věrní

Na to mohou premiérovi skočit pouze jeho věrní

Komentář na facebookovém profilu k projevu premiéra Fialy k národu

 Projev pana premiéra k národu bylo jasné PR vlády, která se potýká s obrovským korupčním skandálem STAN a TOP 09. Pokud jde o ČEZ, proč pan premiér nenavrhne jeho zestátnění, když se vymlouvá na vlastnickou strukturu, kterou zavinila právě ODS? A je zajímavé, že na Slovensku to jde a u nás nikoliv. A co dělá vláda v boji proti inflaci a snižování životní úrovně občanů? A proč ČNB žene občany do dluhové pasti?

Co se týče Transgasu, pak to byla privatizační agónie Opoziční smlouvy. Ale tehdy jsem si nevšiml, že by tehdejší opozice byla proti. Vymlouvat se na to, že vláda neuměla dojednat dlouhodobé smlouvy o dodávkách plynu, je od pana premiéra velmi hloupé. Na to mu mohou skočit pouze jeho věrní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama