ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2022 16:13:00

Situaci zvládáme. Drtivá většina příchozích jsou matky s dětmi

Situaci zvládáme. Drtivá většina příchozích jsou matky s dětmi

Komentář na facebookovém profilu k uprchlické vlně z Ukrajiny.

 Pamatujete, jak nás před rokem stále ještě štvala Babišova vláda s nouzovými stavy a zmatenými nařízeními? Je dobře, že jsme tomu zamezili, nouzový stav zrušili a taky změnili zákony. Jen díky tomu se teď můžeme soustředit na příchod válečných uprchlíků z Ukrajiny, kde Rusko už 4 měsíce bombarduje civilní cíle.

Nenechte se strašit médii. Situaci zvládáme. Drtivá většina příchozích jsou matky s dětmi. A příchozí muži pracují. Dokonce jsem se před nedávnem setkal s Ukrajincem, který tady získal občanství a rovnou vstoupil do armády ČR. Chce pomáhat jako řidič. V době, kdy je více než kdy jindy důležité, abychom posílili východní křídlo NATO, si toho velmi vážím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama