JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2022 10:07:00

S touto vládou je to opravdu marné ve všech směrech

S touto vládou je to opravdu marné ve všech směrech

Komentář na facebookovém profilu k oznámení ministra kultury Baxy na 56. mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech

 Oznámit na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, že není podpora na investiční pobídky pro filmový průmysl, je opravdu nemístné, pane ministře Martine Baxo. Tímto jste vlastně řekl, že odmítáte podpořit práci pro české firmy, kadeřnice, kosmetičky, maskérky, řemeslníky, stavitele, zedníky, švadleny, a tak bych mohla pokračovat. Řekl jste tím, ať si jdou filmaři utratit peníze do jiné země.

S touto vládou je to opravdu marné ve všech směrech. Když už si myslíme, že nás nemůže ničím překvapit, přijdou s výrokem, jako je tento.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama