Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2022 13:16:00

Cesta do pekel

Cesta do pekel

Komentář na facebookovém profilu k umělému zvyšování výdajů na energie a následnému zavádějí dalších dávek

 Německo se chystá uvést do provozu některé uhelné elektrárny. Německo, které kvůli zelené ideologii odstavilo nejdůležitější jaderné a uhelné elektrárny a způsobilo tak nedostatek elektrické energie – což vedlo ke zdražování!

„Právě v Německu se ukazuje, jak je NEBEZPEČNÉ, když je ekonomika podřízena naprosto pochybné ideologii. Je to velmi nebezpečná věc a pokud by naše vláda skutečně chtěla něco pozitivního udělat, tak by neměla připustit tuto ideologizaci ekonomiky.“

„Model – zvýšíme ceny a vymyslíme novou dávku – je cesta do pekel. Nesmyslné umělé zvyšování výdajů na energie a následně další dávka? Další zotročování lidí!“ Fialova vláda bohužel hájí zájmy Bruselu, ne našich občanů!?

Mgr. Václav Krása, člen a poradce Trikolora pro práci a soc. věci a předseda Národní rady osob se zdravotním postižením, v novém rozhovoru (ZDE) promluvil také o rostoucí sociální závislosti našich občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama