Ing. et Ing. Jiří Korec

  • ANO 2011
  • Zlín
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2022 21:16:00

Předal jsem ocenění

Předal jsem ocenění

Statutární město Zlín udělilo v roce 2022 tři Ocenění primátora.

 Mezi oceněnými je Klub společenských tanců Aleše a Dany Mědílkových Zlín, Velký dechový orchestr města Zlína a ředitel Městské Policie Zlín Milan Kladníček

Na výročním koncertě Velkého dechového orchestru města Zlína převzali ocenění z rukou Jiřího Korce Dana a Aleš Mědílkovi a předseda Hudebního sdružení Zlín, která zřizuje Velký dechový orchestr města Zlína, Václav Talaš.

„Bylo mi ctí udělit Ocenění primátora tradičním subjektům, jako je Taneční škola A. & A. Mědílkovi a Velký dechový orchestr města Zlína. Oba se po generace svou pílí a uměním vepisovaly do historie našeho města a patří neodmyslitelně i do jeho současného dění,“ uvedl primátor města Zlína Jiří Korec.

Taneční škola působí ve Zlíně od roku 1948. Kurzy této školy prošlo na sto tisíc mladých, kteří se zde kromě základů tance učili i pravidlům společenského chování. Pokračovatelé taneční školy Dana a Aleš Mědílkovi získali ocenění pro školu za mnohaletou práci s mládeží v oblasti společenského tance a sportu a za skvělou reprezentaci města Zlína.

U příležitosti koncertu k 100. výročí založení Velkého dechovému orchestru města Zlína získala Ocenění primátora i tato kapela. Má obdivuhodnou stoletou historii, Velký dechový orchestr města Zlína byl založen už v roce 1921 u tehdejší firmy Baťa jako závodní orchestr. Ocenění primátora získal za významný přínos kultuře a za její šíření a reprezentaci v tuzemsku i v zahraničí, kde velmi často vystupuje.

Jedinou fyzickou osobou mezi třemi oceněnými byl ředitel Městské policie Zlín Milan Kladníček. Ocenění primátora převzal u příležitosti oslav 30. výročí znovuobnovení činnosti zlínské městské policie.

„Milan Kladníček působí u Městské policie Zlín takřka od jejího založení v různých pracovních pozicích. Je příkladem obětavosti, preciznosti a svědomitosti při odvádění práce. V roli ředitele policie je příkladem schopného lídra. Na dobrém jménu Městské policie Zlín má velký podíl,“ uzavřel Jiří Korec.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama