MUDr. Milan Brázdil

Oficiální web, kde můžete položit dotaz: www.anoolomouc.cz
  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.07.2022 13:23:00

Mariane, tys pro to zvedl ruku. A teď říkáš, musíme to předělat

Mariane, tys pro to zvedl ruku. A teď říkáš, musíme to předělat

Projev na 29. schůzi Poslanecké sněmovny 13. července 2022 k zákonu o důchodovém pojištění

 Asi by bylo na chlapa slušné se bránit. Já to umím a jsme na to trénovaní. Nebudu to dělat - pane poslanče Výborný. Já se vám nebudu ničemu ani omlouvat. Jestli jsem byl emotivní, to ano, vím, o čem mluvím. Ale omlouvat se vám za nic nebudu. To, co jsem řekl, za tím si stojím.

A na pana Jurečku, ministra Jurečku, Mariana Jurečku: Vy jste, tys pro to zvedl hlas, zvedl ruku a teď říkáš, že se to má udělat jinak? Ty za rok změníš názor? Tehdy to bylo jak? Co se změnilo za ten rok? Loni byli akorát pod větším tlakem a vy jste řekli jo, my to uděláme dneska. Už nejsou pod takovým tlakem? A vy to chcete, vy vlastně, já vím, co chcete, tys mi to tady řekl, prostě nenaplnit to. Nechtějí, aby to bylo tak, že po dvaceti letech můžete až pět let. Oni říkají, že to má být míň. Oni se bojí, že to budete zneužívat! Oni se bojí toho, že vlastně to bude nějaké politikum, které vy na záchrance uděláte a že odejde záchranka. Není to tak! Vy to víte, já to vím, všichni to víte. Prosím, dejte neutrální stanovisko až budeme a nechte pro to každého, ať si hlasuje, jak chce.

Je to složité? Co tím ztratíte? Nebo tím něco získáte? Nic tím nezískáte. Oni budou naštvaní. Vlastně vy tím ani nic nezískáte, jenom budou naštvaní na vás, že jste udělali něco, pro co už jste zvedli ruku. Mariane, tys pro to zvedl ruku. Ani jsi nevystoupil tehdy, že to je blbě nebo něco. A teď říkáš, musíme to předělat! Co ti udělali oni? Pane ministře.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama