Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2022 10:06:00

Copak v tom Bruselu nemá už nikdo zdravý rozum?

Copak v tom Bruselu nemá už nikdo zdravý rozum?

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům protiruských sankcí

 Přestaňte s tím vším a začněte jednat s Ruskem, otevřete až po okraj naplněný Nord Stream 2 a skončete se sankcemi. Neohrožují Rusko (Putin si mne ruce), ale nás všechny, celou severní část EU (na jihu se ohřejí).

Pozor, ne všechny národy jsou tak mírné jako ten náš. Skončete s Green Dealem, je to zbytečné, pokud by byla rozpoutána válka, regulérní válka, která by se neomezila na Ukrajinu (pozor na kroky Litvy se znemožněním transportů přes její území do Kaliningradské oblasti.)

Nefandím Rusku, nefandím Putinovi, ale mám pud sebezáchovy. Takový pud sebezáchovy by měli mít i státníci EU, protože EU se to týká, ne USA. Pozor, takový pud sebezáchovy neměla Francie po první světové válce a myslela si, že Němci snesou všechno. Nesnesli. Zvolili si Hitlera.

Šetřením se nic nevyřeší. Jsem duší Evropan a srdcem Čech. Nenechme si vlastní hloupostí zničit náš krásný kontinent.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama